ÎNTREBAREA ZILEI: Cum poți avea parte de o baie relaxantă, ca la spa, chiar la tine acasă? Iată trei idei inedite

Baie relaxantă © hepta.ro

Dacă îți dorești să beneficiezi de o baie relaxantă, iar bugetul nu-ți permite să mergi la spa, este cazul să tragi aer în piept și să iei aminte la ceea ce îți vom spune, căci beneficia de o asemenea baie, chiar în confortul locuinței tale. 

Atunci când ai nevoie de o baie relaxantă, care să te facă să uiți de stresul și problemele cotidiene, iar timpul și bugetul nu îți permit deloc să te răsfeți la spa, nu este cazul să te întristezi, căci ai de făcut doar câteva lucruri simple, pentru a te putea bucura de o baie pe cinste, chiar în confortul casei tale. 

Folosește lumânări parfumate și bea un ceai

Înainte de a intra în cadă, aprinde câteva lumânări parfumate și fă-ți un ceai, care te va relaxa pe deplin și care va întrehi atmosfera de povești pe care ai creat-o, chiar la tine acasă. În fond, nu ai nevoie de prea mulți bani pentru a te putea bucura de câteva momente de relaxare și răsfăț.

Apelează la trucuri ieftine, dar de efect

Baia cu petale de trandafir are efect terapeutic. Adaugă în apa din cadă o cană de lapte praf, spumant cu parfum de trandafiri sau un ulei de trandafiri şi un bol plin de petale de roze. Cei mai parfumaţi trandafiri sunt cei pentru dulceaţă.

Nu uita de muzică! 

O baie perfectă și relaxantă este completă doar atunci când ai și o muzică pe fundal. De preferat este să alegi o muzică ambientală, relaxantă, care te va face să uiți de tot și te va trimite într-o lume de povești. Toate aceste lucruri le poți face fără niciun pic de efort, în confortul casei tale! Dacă vrei, adaugă câteva picături de ulei parfumat în cadă, pentru ca răsfățul să fie mai mare!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro