ÎNTREBAREA ZILEI: Tu știi de cât timp ai nevoie pentru a scăpa de un obicei prost?

ÎNTREBAREA ZILEI: Tu știi de cât timp ai nevoie pentru a scăpa de un obicei prost? © pixabay.ro

Fie că recunoaștem sau nu, fiecare dintre noi avem un obicei prost sau chiar mai multe! De la fumat, alcool, vorbit mult sau prea mult somn, fiecare om în parte are anumite lucruri de care, la un moment dat, vrea să scape. 

Trebuie să recunoști că și tu, măcar o dată în viață, ți-ai dorit să scapi de un obicei prost sau chiar mai multe. Fie că este vorba de consumul de alcool sau de tutun, de mâncat în mod excesiv atunci când greutatea ta este peste limită, nopți pierdute în zadar, stat prea mult timp pe telefon sau chiar somn în exces, toate sunt obiceiuri proaste pe care trebuie să le eliminăm din viața noastră. 

Dar, totuși, de cât timp ai nevoie pentru a scăpa de un obicei prost? Ei bine, experții sunt de părere că cel puțin pentru 21 de zile trebuie să renunți complet la obiceiul din viața ta pe care îl consideri ca fiind prost, iar mai departe, vei vedea că totul este mai ușor. 

Specialiștii sunt de părere că dacă ești în stare să renunți pentru 21 de zile la un obicei prost, vei renunța pentru totdeauna și nu vei mai simți niciodată nevoia să-l reiei. 

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro