ÎNTREBAREA ZILEI: Tu știi care sunt riscurile decolorării părului? Gândește-te de 2 ori înainte de a face asta!

ÎNTREBAREA ZILEI: Tu știi care sunt riscurile decolorării părului? Gândește-te de 2 ori înainte de a face asta! © pixabay.ro

Nu de puține ori femeile își doresc un blond platinat, așa cum văd în reviste sau pe cele mai tari site-uri de specialitate. Cu toate acestea, dacă și tu îți dorești acest lucru, trebuie să știi că decolorarea părului nu este deloc un proces prea sănătos, iar podoaba ta capilară chiar poate avea mult timp de suferit.

Decolorarea este procesul chimic prin care se îndepărtează pigmentul (natural sau artificial) din păr. De ce alegem să ne decolorăm? De multe ori probabil că nu vrem (pentru că nu e foarte placut), dar e necesar, pentru că ne dorim o altă culoare.

Dacă ne dorim o nuanță mai deschisă decât cea pe care o avem, trebuie să ne decolorăm (dar NU întotdeauna). De ce? Pentru că o culoare nu deschide o altă culoare. Astfel, trebuie îndepărtat mai întâi pigmentul din păr, pentru ca apoi să fie înlocuit cu altul. Cu toate acestea, trebuie să știi care sunt riscurile decolorării părului, înainte de a face acest lucru.

Decolorarea părului duce la:

- Neutralizarea hidratării părului tău

- Păr fragil, care se rupe foarte uşor

- Arderea firelor de păr

-  Decolorarea scalpului

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro