ÎNTREBAREA ZILEI: Știai că și femeile cu tatuaje pot fi stewardese?

Stewardesă © hepta.ro

Foarte multe domnișoare se gândesc să fie stewardese, dar toată lumea știe că acest job este unul foarte strict, din punct de vedere al aspectului estetic. Și la fel de multe persoane știu că femeile cu tatuaje nu pot fi stewardese. Nimic mai greșit!

Pentru femeile care au tatuaje dar își doresc să profeseze ca și stewardese, nu este totul pierdut! Chiar dacă acest job este unul extem de strict, mai există, totuși, speranțe că se poate realiza. De exemplu, femeile cu tatuaje pot fi stewardese, numai dacă tatuajele pe care le dețin, nu se află la vedere.  Așadar, regulile stau așa: 

Nu sunt permise tatuajele la vedere, nici la femei, nici la bărbați. La vedere, înseamnă că nu ai voie să ai tatuaje pe față, gât, brațe, mâini, picioare. Dacă ai un tatuaj pe spate sau pe burtă, acesta este permis, pentru că nu se vede în uniformă. 

Cu semnele din naștere, lucrurile stau cam la fel. Dacă ai semne pe față, gât, mâini, picioare, ai șanse mici să te angajezi. Semnele inestetice de pe corp sunt un minus la interviu. Așadar, dacă deții tatuaje în zonele în care acestea sunt permise, te poți angaja oricând ca și stewardesă! desigur, acest lucru al angajării nu depinde doar de a avea sau nu tatuaje, ci și de o serie enormă de capacități, cunoștințe de limbă străină și abilități de comunicare. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro