ÎNTREBAREA ZILEI: Tu știi care sunt cele trei lucruri pe care trebuie să le eviți, atunci când zbori cu avionul?

Aeroport © pixabay.ro

Dacă urmează să faci o călătorie ce implică zborul cu avionul, trebuie să știi că ai câteva reguli simple de respectat, pentru buna ta dispoziție, dar și pentru a celorlalți pasageri. 

Zburatul cu avion este, pentru unii, o adevărată plăcere, în timp ce pentru alții este un coșmar. Pentru a avea parte de o călătorie pe cinste cu avionul și pentru ca ceilalți să nu te arăte cu degetul, la aterizare, iată care sunt cele trei lucruri pe care trebuie să le eviți, atunci când urci la bordul avionului, potrivit Bright Side. 

Lentile de contact. Dacă nu știai, încă, în avion, umiditatea medie poate ajunge până la 20%, iar acest lucru poate provoca uscarea lentilelor tale. Din cauza acestui lucru te poți alege cu răni ale ochilor și chiar iritații grave. Dacă aveţi un zbor lung, este recomandat să vă scoateţi lentilele, mai ales dacă dormiţi.

Haine strâmte. Atunci când zbori cu avionul, evită hainele strânse pe corp, mai ales când zborul tău este mai lung de 4 ore. Persoanele aflate într-un zbor pe distanţe lungi sunt expuse riscului de TVP (tromboză venoasă profundă). TVP este un cheag de sânge care se formează într-o venă adâncă, de obicei la picior. Pentru a preveni acest lucru, poartă șosete speciale de compresie și îmbracă haine comode și lărguțe. 

Parfum puternic, aplicat în exces. În timpul zborului, veţi fi într-o zonă mică şi aglomerată. Evitaţi parfumurile grele de dragul celorlalţi pasageri. Un număr mare de oameni se simt iritaţi de produsele odorizante pe care le poartă alţii pe alţii, dar ar putea fi vorba, de asemenea, de persoane cu alergii şi astm.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro