ÎNTREBAREA ZILEI: Tu știi ce poți face, pentru a părea mai înaltă în fotografii?

Fotograf © Pixabay

Foarte multe femei sunt complexate atunci când vine vorba de înălțimea lor, dar fotografiile pe care le distribuie în mediul rețelelor de socializare pot „păcăli” ochiul, dacă sunt făcute ca la carte. 

Dacă și tu ești o persoană scundă, dar îți dorești mereu să arăți ca un super model în fotografii, trebuie să ții cont doar de câteva sfaturi minore.

În primul rând, pentru a părea mai înaltă în fotografii trebuie să știi să-ți poziționezi picioarele. În niciun caz nu trebuie să te fotografiezi cu picioarele apropiate, unul lângă altul, căci acest lucru îți va „tăia” din înălțime. De exemplu, te poți fotografia cu picioarele încrucișate, unul mai în față, iar celălalt mai în spate.

Un alt truc la care poți apela sunt ținutele monocromatice sau în dungi verticale, pentru că acest tip de dungi îți alungește silueta și, prin urmare, vei părea mult mai înaltă decât ești în realitate. Nu în ultimul rând, atitudinea face totul, așa că nu uita să fii sexy și frumoasă, indiferent de ipostaza în care te fotografiezi. Și gențile joacă un rol major atunci când ești mică de înălțime și vrei să te fotografiezi. Pentru gențile de umăr trebuie să alegi o curea ce nu-ți depășește linia taliei, astfel, corpul tău va părea mult mai scund decât este. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro