ÎNTREBAREA ZILEI: Tu ştii cum să păstrezi aroma parfumului? Frigiderul te-ar putea ajuta

Menţine aroma parfumului apelând la frigider © pixabay.com

Atunci când îţi cumperi parfumul preferat, îţi doreşti cu siguranţă să aibă aroma puternică care îţi place atât de mult, însă de cele mai multe ori ajungi să fii dezamăgit. Nu pentru că aroma sa nu este cea iubită de tine, ci pentru că nu îşi menţine mirosul atât cât te-ai fi aşteptat.

Sigur ţi s-a întâmplat să îţi cumperi un parfum, iar din momentul în care l-ai aplicat, până ai ieşit din casă, mirosul acestuia a dispărut! Aceste momente sunt de-a dreptul enervante.

Chiar dacă dormitorul sau baia ţi se par locurile cele mai bune pentru a ţine un parfum, ar trebui să ştii că în tot acest timp ai făcut o mare greşeală. Chiar dacă te vei amuza teribil, de acum ar trebui să îţi ţii parfumul în frigider, potrivit a1.ro.

Ei bine, aburii din baie şi căldura care este în dormitorul tău, va afecta intens parfumul, ajugând într-un final să îşi piardă din aromă considerabil. De acum înainte ţine-ţi parfumul în frigider, chiar dacă pare ciudat, iar cu timpul vei observa că aroma acestuia va fi la fel de intensă şi la ultima aplicare.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

M.G.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro