La ce oră poţi să întreţii relaţii intime cu partanerul, în funcţie de vârstă. Vei rămâne surprins!

Relaţiile intime diferă de la o vârstă la alta © Hepta

Te-ai întrebat vreodată la ce oră este bine să faci sex? Dacă răspunsul este da, noi îţi vom dezvălui în continuare care este secretul unor partide de amor de neuitat.

Pentru ca momentul intim să fie cât mai bun cu partenerul tău trebuie să ţii cont de nişte factori, iar ora la care faci sex contează foarte mult. Astfel, cercetătorii de la Univesitatea Oxford au stabilit care sunt orele potrivite să facis sex în funcţie de vârstă.

20 de ani - Când o ai asemenea vârstă tinzi să spui că nu mai contează nici ora şi nici locul, dar lucrurile nu stau aşa. Pentru o plăcere cât mai mare ora 15.00 este recomandată pentru tine.

30 de ani - Pentru că deja la această vârstă ai serviciu, soţ şi copii, ora potrivită este 8.10. Ai timp să-ţi pregăteşti copiii de şcoală, iar dacă tu şi soţul său intraţi la muncă după ora 09.00, sexul de dimineaţă este cel mai potrivit pentru voi.

40 de ani - De la această vârstă ora de sex devine total opusă cu din urmă cu zece ani, astfel că păcerea de neuitat o găseşti la ora 22.10.

50 de ani - Vârsta de 50 de ani nu este mult diferită de cea de 40 de ani pentru că sexul este recomandat la aceeaşi oră, 22.00, cu o mică diferenţă de zece minute.

60 de ani - La această vârstă plăcerea începe să se simtă mai mult dacă începi mai din timp, astfel că ora 20.00 este perfectă pentru tine şi pentru partenerul tău.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro