Lidia Fecioru, despre cafeaua care este dușmanul celulelor canceroase: „Este bine să culegem rădăcina”
Publicat pe 13.07.2022 la 14:26 Actualizat pe 13.07.2022 la 14:26
Bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii de la Antena 3, despre cafeaua care este dușmanul celulelor canceroase. Când trebuie consumată, dar și cum se culege și se prepară. Iată declarațiile specialistei!
- Ce spune Lidia Fecioru despre cafeaua care este dușmanul celulelor canceroase
- Recomandările specialistei
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a povestit, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre cum se prepară cafeaua care este dușamnul celulelor canceroase.
Ce spune Lidia Fecioru despre cafeaua care este dușmanul celulelor canceroase
Lidia Fecioru a spus cu lux de amănunte cum se face cafeaua din rădăcină de păpădie. Această băutură este benefică pentru persoanele care se luptă cu bolile de cancer, fiind dușmanul direct al celulelor canceroase.
Specialista a încercat cafeaua din rădăcină și păpădie
Bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a precizat că a gustat și ea cafeaua din rădăcină de păpădie și nu a simțit vreun gust mai aparte față de cafeaua normală.
Citește și: Floarea care le aduce femeilor jumătatea la ușă și norocul în dragoste. Lidia Fecioru: "Să o primiți cadou!”