Metoda care nu dă niciodată greș! Urmează acești pași pentru cei mai crocanți și delicioși cartofi prăjiți
Publicat pe 01.09.2018 la 19:27 Actualizat pe 03.09.2018 la 08:47
Cum facem cei mai buni cartofi prăjiți? Cum ne putem de bucura de niște cartofi prăjiți care sunt crocanți, plini de savoare și gătiți fix cât trebuie? Avem trucurile care garantează că, la sfârșit, vei avea parte de cei mai gustoși cartofiori.
Cum facem cei mai buni cartofi prăjiți? Cum ne putem de bucura de niște cartofi prăjiți care sunt crocanți, plini de savoare și gătiți fix cât trebuie? Avem trucurile care garantează că, la sfârșit, vei avea parte de cei mai gustoși cartofiori.
Pasul #1: Cartofii potriviți – Nu orice cartof este bun pentru prăjit! Cei mai indicați sunt cartofii albi, cu conținut scăzut de apă.
Pasul #2: Pregătitul – Când tai cartofii, alege o singură formă și încearcă să tai toți cartofii la fel, cu aceeași dimensiune. Asta asigură că toți vor fi gătiți în același timp.
Pasul #3: Gătitul – Uleiul din cratiță trebuei să ajungă la temperatura de 180 de grade Celsius înainte de a pune cartofii înăuntru. Cel mai indicat tip de ulei este de floarea soarelui, dar merg și de măsline sau de arahide.
Pasul #4: Finalizarea – Scoate cartofii din ulei după 5-10 minute, când au devenit aurii. Pune-i pe un prosop de hârtie și servește-i la cel mult 10 minute după ce au fost gătiți.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.P.