Nuntă mare sau nuntă mică
Publicat pe 25.07.2019 la 14:04 Actualizat pe 25.07.2019 la 14:05
Nuntă mare sau nuntă mică? Cu siguranță aceasta este întrebarea pe care și-a pus-o măcar o dată orice femeie care se visează mireasă. Cum fiecare dintre opțiuni are avantajele și dezavantajele ei, este bine să alegem foarte bine ce vrem: nuntă mare sau nuntă mică?
Nuntă mare sau nuntă mică? Cu siguranță aceasta este întrebarea pe care și-a pus-o măcar o dată orice femeie care se visează mireasă. Cum fiecare dintre opțiuni are avantajele și dezavantajele ei, este bine să alegem foarte bine ce vrem: nuntă mare sau nuntă mică?
Nunta mare înseamnă o nuntă care nu va fi uitată prea curând de către invitați. Când alegem această variantă știm deja că trebuie să ne așteptăm la o mulțime de invitați, deci mai mulți oameni de care trebuie să avem grijă să se simtă bine; fie că vorbim despre mâncare sau muzică, toată lumea trebuie satisfăcută. O nuntă mare înseamnă, înainte de toate, o nuntă împreună cu toate persoanele care au făcut sau fac parte din viața ta potrivit mireasa-perfecta.ro.
O nuntă mare înseamnă, de asemenea, multe cheltuieli. Tocmai de asta, acest tip de nuntă se potrivește celor care își permit să o organizeze. Bineînțeles, o nuntă cu mulți invitați înseamnă și mulți bani care se întorc înapoi la miri și care le vor ajunge să plătească o bună parte din cheltuieli sau poate, cine știe, să le plătească în totalitate. Când vorbim despre darurile de nuntă, e de luat în seamă și statutul financiar al celor invitați, dar dacă nu faci nunta cu gândul să te îmbogățești, acest aspect nu este cel mai important.
Nunta mare este pentru cei cu mulți prieteni, multe cunoștințe sau mulți parteneri de afaceri, care nu pot tăia de pe lista invitaților nici măcar o persoană. Așadar, dacă ești înconjurată în permanență de mulți oameni, probabil vei vrea ca nunta ta să fie una mare, pentru că nu vrei să superi pe nimeni.
Nunta mică este, fără doar și poate, o petrecere intimă la care participă persoanele cele mai inportante din viața mirilor; va fi ceva relaxant, o sărbătoare a iubirii dintre proaspeții căsătoriți. O nuntă mică înseamnă și costuri mai mici, dar și mai puțin stres.
Un important avantaj când vorbim despre o nuntă mică este faptul că mirele și mireasa vor putea petrece mai mult timp cu invitații, oferindu-le atenție fiecăruia în parte; pot fi mai naturali, petrecând într-un mediu familial, dar cel mai important, își pot acorda mai multă atenție lor.
Deși pare că o nuntă mare aduce mai mulți bani, o nuntă cu cei apropiați, petrecută într-un mediu nu atât de sofisticat, fără dorința de a arunca bani în stânga și-n dreapta pentru a impresiona invitații aduce mirilor ceva mai mulți bani.
Așadar, pentru a răspunde la întrebarea „Nuntă mare sau nuntă mică?” va trebui să îți pui înainte multe întrebări. Va trebui să luați în considerare bugetul, apoi locația, urmând să alegeți pe cine invitați la nunta voastră și pe cine nu, să alegeți fotograful, formația sau dj-ul, meniul și să puneți la punct până și cel mai mic detaliu. Dar înainte de toate, ceea ce este cel mai important, va trebui să vă gândiți cum ați vrea să arate cea mai importantă zi din viața voastră și cine vreți să vă fie aproape în acele momente de neuitat.