Procedura "dinți într-o zi" se viralizează. Totul despre fast&fixed

Poate n-ați aflat încă, dar mai nou puteți avea dantură fixă în numai 24 de ore. Dacă sunteți curioși, descoperiți acum sistemul revoluționar FAST & FIXED! © lifedentalspa.ro

Poate n-ați aflat încă, dar mai nou puteți avea dantură fixă în numai 24 de ore. Dacă sunteți curioși, descoperiți acum sistemul revoluționar FAST & FIXED!

Acest sistem al medicinei viitorului este unul de tip implanto-protetic, care se folosește pentru refacerea rapidă a danturii în cazul pacienților care și-au pierdut toți dinții din pricina vârstei înaintate, a bolii parodontale sau în urma unui accident. Astfel, în numai o zi, pacienții vor putea beneficia de dinți ficși nou-nouți, cu care vor putea mânca liniștiți, vorbi și, mai ales, își vor recăpăta zâmbetul de odinioară.

Sistemul Fast & Fixed folosește osul nativ al pacientului, ceea ce face ca acest tratament să dureze atât de puțin, iar beneficiile pentru pacient sunt imbatabile, mai ales din pricina faptului că acesta primește chiar în ziua singurei intervenții chirurgicale o construcție fixă, formată cel mai adesea din zece dinți. 

Pentru cine a fost gândit acest sistem?

În primul rând, sistemul FAST & FIXED este destinat purtătorilor de proteze dentare mobile, care vor să-și simplifice viața. Apoi vine rândul celor afectați de una dintre formele bolii parodontale, deci care și-au pierdut o mare parte a osului alveolar și au nevoie de transplant osos și, nu în ultimul rând, sistemul îi vizează și pe cei pentru care nu se poate confecționa nicio lucrare protetică fixă.

Cele 12 avantaje ale sistemului FAST & FIXED

Știm cu toții că proteza dentară are o serie întreagă de dezavantaje: eficiența redusă în masticație, pentru că se mișcă atunci când mâncăm sau vorbim cu ea, dă senzația neplăcută a prezenței unui corp străin în gură, există posibilitatea pătrunderii alimentelor pe sub lucrarea protetică în timpul meselor, apariția unor răni, senzație de vomă sau de salivație abundentă, alături de multe alte neplăceri. Cu sistemul „Fast & Fixed” veți uita de toate aceste necazuri, iar noii dinți vor deveni parte integrată a organismului.

Iată care ar fi avantajele majore ale acestui sistem revoluționar!

1. Absența durerii. Intervenția se realizează cu anestezie locală, ceea ce înseamnă că astfel se vor putea evita posibilele complicații ale anesteziei generale.
2. Refacerea rapidă a danturii pierdute. Timpul necesar pentru o astfel de intervenție este foarte redus, de 8 ore, până la 24 de ore. De aceea, pacienții își vor putea relua rapid viața socială.
3. Dinți mai frumoși. Dantura obținută cu sistemul „Fast & Fixed” se apropie mult de frumusețea danturii naturale și, uneori, dinții noi par mai frumoși decât cei pe care îi aveați în tinerețe. 
4. Noua dantură vă va întineri. Trecerea de la lipsa totală ori parțială a dinților la o dantură nouă, perfect aliniată și strălucitoare, obținută cu „Fast & Fixed” vă va întineri cu cel puțin zece ani. Ridurile, mai ales cele nazo-labiale, se vor atenua, iar buzele și țesuturile moi vor căpătă volum datorită refacerii suportului dento-osos care le susține.
5. Masticația va fi reluată rapid. Imediat după intervenție, în numai 2-3 ore după fixarea lucrării provizorii, pacientul poate mânca liniștit.
6. Intervenția chirurgicală e simplă, pentru că folosește osul nativ existent. În felul acesta, nu veți avea nevoie de intervențiile laborioase și scumpe de creștere a masei osoase.
7. Doar o dată și gata. Pentru că refacerea danturii se face practic în aproximativ 24 de ore, nu veți mai avea nevoie să mergeți des la controale stomatologice.
8. Moral crescut. Foarte mulți pacienți sunt afectați de pierderea dinților, dar și de proteza dentară mobilă, cu toate inconvenientele ei, așa că „Fast & Fixed” ne ajută nu numai în dobândirea unei danturi noi, dar odată cu aceasta contribuie considerabil și la redobândirea încrederii în propriile puteri.
9. Evitarea neplăcerilor cauzate de proteza mobilă. Cu sistemul „Fast & Fixed” putem uita de neplăcerile cauzate de proteza dentară mobilă.
10. Costuri mai mici. Comparativ cu procedura clasică, „Fast & Fixed” nu necesită 8-10 implanturi per arcadă.
11. Fără adiție osoasă. Nu mai este necesară procedura de sinus-lift, o intervenție chirurgicală care presupune adiție osoasă în maxilar, în zona molarilor și a premolarilor.
12. Chirurgie de catifea. Procedura este una minim-invazivă pentru pacient.

Cum se face instalarea sistemului „Fast & Fixed”, în etape

1. Consultația - medicul implantolog va examina pacientul și analizele acestuia: radiografii, computer tomograf, poze diagnostice și analizele de sânge.
2. Avem nevoie de un plan de tratament, stabilit de comun acord cu medicul specialist. Tot atunci pacientul va fi informat în privința costurilor.
3. Pasul al treilea include mai multe analize de sânge și Computer Tomografia cerute de implantolog.
4. Medicul vă va lua amprenta dentară.
5. Are loc intervenția dentară de inserare a implanturilor.
6. Atașarea bonturilor protetice, imediat după inserarea implanturilor.
7. Atașarea lucrării provizorii, care va putea fi folosită imediat, însă cu precauție, deoarece implanturile nu sunt încă integrate complet în os. 
8. Refacerea arcadelor alveolo-dentare – Osteointegrarea – durează 4-6 luni, timp în care organismul depune os pe suprafețele implanturilor, asigurând stabilitatea lor pe termen lung; 
9. Schimbarea lucrării provizorii cu o lucrare definitivă. După osteointegrarea implanturilor, pot fi atașate lucrările definitive.

Cum ne întreținem sistemul Fast & Fixed?

În următoarele șase luni după intervenție, pacientul trebuie să consume preponderent alimente moi sau semisolide.
Igiena dentară trebuie să fie foarte riguroasă și să includă folosirea dușului bucal.
Igienizările profesionale realizate la un interval de 6 luni sunt obligatorii.
Chiar și după instalarea lucrării definitive, când pacientul va putea mânca hrană solidă, va trebui să continue să se hrănească sănătos. Alimentația trebuie să fie una cât mai naturală, să conțină multe legume și fructe proaspete.
Renunțați la băuturile acidulate, la dulciuri, la mâncarea de tip „fast food”, dar și la obiceiurile proaste și periculoase pentru dantura dumneavoastră, cum ar fi spargerea nucilor între dinți, deschiderea dopurilor de sticlă cu dinții etc.
Ar fi bine ca pe viitor să evitați consumul de cafea și fumatul. Cafeina și nicotina afectează și vindecarea postoperatorie, dar și procesul de osteointegrare.
De asemenea, în această perioadă controale dentare periodice sunt necesare. 

Clinica Life Dental Spa primește atât pacienți din București, cât și din alte orașe ale României ori din afara țării. Niciun drum nu este prea lung, comparativ cu redarea bucuriei de a zâmbi într-un timp record! Specialiștii noștri vă garantează calitatea procedurii și vă asigură asistență medicală pe termen lung, pentru a întreține rezultatele spectaculoase obținute cu „Fast & Fixed”! 

Respectând toate aceste condiții, vă puteți bucura pe termen lung de sistemul „Fast & Fixed”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro