Atenție!
Conținut pentru adulți!

Atenţie, domnilor! Acestea sunt poziţiile amoroase care vă ajută să amânaţi orgasmul

Poziţiile amoroase care ajută la amânarea orgasmului © Foto simbol Hepta

Poziţiile care îi ajută pe bărbaţi să amâne orgasmul cu siguranţă nu ar putea concura la categoria "cea mai bună poziţie în dormitor", dar pot fi extrem de folositoare pentru prelungirea actului sexual. Femeile vor fi încântate, iar cei doi parteneri se pot bucura de mai mult timp petrecut împreună, în pat. 

1. Poziţia misionarului - Această poziţie este perfectă pentru bărbaţii care doresc să nu aibă orgasm înaintea partenerei. Pentru că bărbatul îşi poate controla mişcările, el simte când ar trebui să se oprească, iar astfel, actul sexual se va prelungi, potrivit sfatulparintilor.ro.

2. Femeia deasupra - Lăsând controlul în mâinile partenerei, bărbatul se poate focusa mai bine pe amânarea orgasmului. Însă, această poziţie nu funcţionează în toate cazurile, unii bărbaţii simţindu-se lipsiţi de control când îşi văd partenera deasupra, iar actul sexual va ajunge la final mai devreme decât ar spera femeile. 

3. Faţă în faţă - Asemenea poziţiei misionarului, aceasta îi ajută pe bărbaţi să se controleze 100%. În timp ce el stă în şezut, cu picioarele încrucişate, femeia se aşează deasupra. De asemenea, bărbatul îşi poate lăsa gândurile să curgă, până partenera lui ajunge la orgasm. 

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro