Atenție, femei! În ce situaţii sexul nu mai este atractiv pentru bărbaţi. Trebuie să stiți neapărat asta 

Atenție, femei! În ce situaţii sexul nu mai este atractiv pentru bărbaţi. Trebuie să stiți neapărat asta © pixabay

Toate femeile își doresc o viață sexuală activă, însă, uneori au parte de contrariul dorințelor lor, iar asta din cauza partenerilor. Așadar, atenție femei! În ce situaţii sexul nu mai este atractiv pentru bărbaţi? Trebuie să stiți neapărat asta!

Sexul este unul dintre cele mai importante părți ale unei relații și, oricât ar nega toată lumea, femeile sunt înnebunite după acest subiect. Din păcate, nu mereu au parte de ceea ce își doresc în pat și asta din cauza partenerilor, care rămân uneori fără chef de.. ”iubit”. Drept urmare, sărim în ajutorul vostru și vă spunem câteva situaţii în care sexul nu mai este atractiv pentru bărbaţi.

Puține sunt cele care știu că, în timpului actului sexual, majoritatea bărbaților se confruntă cu dureri insuportabile de cap, iar de aici, duc la frustrări severe și le piere cheful de a mai face orice altceva. Ca o iubită devotată, este indicat să-l sfătuiești să meargă la un medic specialist, pentru a identifica de urgență cauza, iar viața voastră sexuală să redevină la normal. 

Cu toate că această situație este mai rară, unii bărbați simt neplăcere în timp ce fac sex. Da, da, nu este o glumă! În majoritatea timpului, simt o durere, care este cauzată de faptul că partenerele sunt mult prea strâmte sau, în unele cazuri, se confruntă cu iritații sau infecții la nivelul organului. 

În cele din urmă, neplăcerea poate avea loc și din cauza lipsei de lubrifiere sau dacă bărbatul respectiv suferă de o boală a pielii care se manifestă și în zona genitală. În acest context, specialiștii consideră că aceştia pot avea dureri în timpul actului sexual. De asemenea, durerea ar mai putea fi provocată și de probleme ale prostatei sau dacă întâmpină dificultăți în momentul ejaculării.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro