ÎNTREBAREA ZILEI: Cât de des făcea amor bărbatul care a avut 867 de copii?

ÎNTREBAREA ZILEI: Cât de des făcea amor bărbatul care a avut 867 de copii? © spynews.ro

Nu, nu este o glumă! Moulay Ismail Ibn Sharif este înregistrat de Guinness Book of World Records pentru bărbatul cu cei mai mulţi copii! Oficial, a avut 867 de urmaşi, iar unele voci spun că, de fapt, 888. Mai târziu au mai ieşit la iveală alţii copii, iar numărul a trecut de 1.000. Cert este că, 867 au fost sigur!

Viaţa cu un copil nu este uşoară, dar cu 867 cum o fi?! Ei bine, în urmă cu câteva sute de ani, Moulay Ismail Ibn Sharif, sultan al regatului Maroc, a reuşit să intre în Cartea Recordurilor pentru numărul impresionant de copii pe care îi avea. Însă, pentru că o femeie este fertilă numai câteva zile pe lună, vine marea întrebare: Cât de des făcea amor?

Cercetătorii de la Universitatatea din Viena au ajuns la concluzia că sultanul ar fi putut să lase însărcinate peste 1.171 de femei dacă ar fi avut câte un raport sexual în fiecare zi, timp de 32 de ani, potrivit shtiu.ro.

Moulay Ismaïl Ibn Sharif a trăit până la vârsta de 80 de ani și a avut 4 soţii şi aproximativ 500 de concubine. Shuya, una dintre soţiile sale, a avut 27 de nașteri dintre care 16 perechi de gemeni, șapte nașteri de tripleți și patru nașteri de cvadrupli.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro