Ce poţi învăţa de la o damă de companie să faci în pat, pentru a rămâne doar al tău?

Damă de companie © hepta

Damele de companie reprezintă o temere pentru femeile măritate şi cu copii,. Iată aici câteva lucruri pe care le poţi învăţa de la o damă de companie despre cum să-ţi ţi bărbatul aproape cât mai mult timp:

1. Preludiul
Nu sări peste acest aspect! Ştiu că vrei să ajungi cât mai repede în punctul culminant, dar preludiul este o foarte bună metodă de satisfacere şi atragere a partenerului de viaţă! Este important să fie făcut, chiar dacă nu pare aşa! Partenerul tău se va excita la cote maxime în timul unui preludiu şi te va dori tot mai mult!

2. Diversifică
Nu doar patul este locul unde poţi face sex! Orice loc poate fi  ideal pentru asta: masă, pe maşină, în maşină, pe plajă, în apă, în duş, oriunde îşi trece prin cap! Nu fi plictisitoare, fiindcă monotonia a finalizat multe relaţii! Surprinde-l de fiecare dată, pentru a rămâne cu gândul doar la tine!

CITEŞTE ŞI:3 lucruri despre sex pe care femeile trebuie să le înveţe de la bărbaţi

3. Nu aştepta să fii tu satisfăcută pentru a-l satisface!
De ce să aştepţi să te satisfacă el primul? Fă-o tu prima dată! Nu contează cine şi cum a început, contează doar cum se finalizează! Un motiv pentru care bărbaţii caută sex în altă parte, poate fi nesatisfacerea de către femeia iubită în pat! Prin urmare, fă-l fericit şi adu-l pe culmile plăcerii pentru a nu mai avea nevoie de o altă damă! Data viitoare te va satisface el dacă tu o faci acum! Damele de companie primesc bani pentru a satisface, nu pentru a fi satisfăcute.

4. Încordează-te
Ai încercat vreodată să-ţi încordezi muşchii din zona vaginului? Cu cât mai strâmtă, cu atât mai bine! Dacă aplici acest sfat, vei vedea cum pe chipul partenerului se instalează încântarea şi plăcerea, iar tu vei fi fericită că-l poţi face să rămână fidel!

5.Sexul oral este important
Nu ştii să faci sex oral? Nu-i nimic, învaţă! Nimeni nu s-a născut învăţat.  Fiecare părticică din penis are terminaţii nervoase, astfel, este important să-l atingi şi mângâi cu gura pe tot. Damele de companie nu se sfiesc din a face acest lucru! Dacă nu vrei ca alte femei să se apropie cu buzele de ceea ce poartă iubitul tău în pantaloni, fă-o tu, fără prejudecăţi!

6. Nu uita de testicule!
Poate ţi se par neimportante pentru că sunt undeva acolo jos ascunse, dar nu este deloc aşa! Joacă-te cu ele şi adu-le în atenţie în timpul sexului oral! Îi va plăcea la nebunie şi damele de companie vor fi uitate pentru totdeauna!

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

L.T.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro