Ce tipuri de orgasm poate avea femeia și de ce alege să mimeze plăcerea, uneori

Sex © hepta.ro

Sexul este, în continuare, o zonă plină de mistere. Dacă te-ai întrebat ce tip de orgasm poate avea o femeie, cum i-l provoci, dar și de ce imită femeile, uneori, plăcerea, vei afla totul în rândurile de mai jos. 

Femeile sunt un univers nesecat de mistere, iar sexul este unul dintre cele mai adânci zone în care femeia a fost „exploatată”. Iată câteva lucruri despre orgasmul la femei, la care nu te-ai fi gândit niciodată. 

Femeia poate avea orgasm clitoridian, vaginal, multiplu, orgasmul uretrei, orgasmul sânilor și al colului uterin. Dintre acestea, cel mai intens și mai plăcut orgasm este cel vaginal. Orgasmul vaginal este unul dintre acele tipuri de orgasm la femei care are loc în acelaşi fel ca şi cel provocat în cazul stimulării punctului G. El se mai poate obţine şi când muşchii vaginali se contractă în timpul penetrării. 

De ce mimează femeile orgasmul?

Cea mai simplă explicație în acest caz este legată de faptul că femeia mimează orgasmul pentru a crește stima de sine a partenerului și pentru a-l face pe acesta să se simtă bine. „Femeile mint că au orgasm ca să păstreze o relaţie cu un partener care nu acceptă ca partenera să nu aibă orgasm cu el. Un alt motiv este că ea îşi doreşte ca partenerul să fie satisfăcut” a declarat Cristian Delcea, sexolog, pentru adevarul.ro.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro