Cele mai bizare fetişuri sexuale. Ţi-ar fi trecut prin cap aşa ceva?

Fetisuri bizare © Hepta

Oamenii sunt diferiţi, la fel şi gusturile legate de sex. Unii preferă clasic, pe când alţii au dorinţe atât de ciudate încât nici nu te-ai fi gândit vreodată.

1. Pasiunea pentru picioare

SUA este un tărâm al minunilor de tot soiul, iar New York este capitala culturală a acestora. În acest oraş, de ceva timp, ia amploare fenomenul prostituatelor de picioare. Respectiv barbaţii dau intre 100 si 200 de dolari ca taxă de intrare intr-un „spa” special în care pot atinge, săruta si linge picioarele femeilor. 

2. Plusofilie

Pe scurt, atracţia sexuală pentru jucării de pluş, în special faţă de ursuleţi. Americanii i-au spus ursusagalmatophilia. Unii dintre adepţii acestui trend, să-i spunem, işi modifică jucariile astfel încât să poată face sex cu acestea.

3. Fornifilia

La fel de spectaculoasă este şi forma extremă de bondage (n.r. - act sexual care implică leagarea partenrului) numită mumificare, în timpul căreia iubitul sau iubita este înfăţurată din cap până-n picioare în folie alimentară sau bandă adezivă, până ajunge să semene cu o mumie. O altă formă de bondage, fornifilia, se concentrează pe utilizarea unuia dintre parteneri ca obiect de mobilier, scaun sau măsuţă, timp în care acesta trebuie să stea nemişcat cât mai mult timp.

4. Spălatul pe cap

Inclusiv spălatul pe cap poate să însemne pentru unele persoane plăcerea supremă, caz în care se numeşte tripsolagnia şi are de-a face cu excitarea indusă persoanei căreia i se masează gentil scalpul în timpul şamponării. Petrecerile cu feromoni reprezintă şi ele o formă de fetiş, de vreme ce invitaţii vin cu un tricou asudat la ei pentru a-şi găsi alesul în funcţie de cât de atrăgător miros.
 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

T.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro