Cele mai cool și practice pozitii sexuale pentru femei însărcinate. Oferă plăcere garantată!

Cuplu făcând sex © hepta.ro

Sexul este o adevărată plăcere pentru oricine, însă atunci când rămâi însărcinată, cresc riscurile și ești mult mai atentă cu ceea ce faci, chiar și în dormitor!

Sexul nu ar trebui să lipsească din viața unui cuplu, nici măcar atunci când partenera rămâne însărcinată. Dacă te afli într-o astfel de situație și îți este teamă că sexul ar putea aduce numeroase repercusiuni asupra sarcinii tale, află că nu este deloc așa.

Desigur, sexul poate fi practicat, în sarcină, cu un grad mai mare de atenție și de grijă atât din partea ta, cât și din partea partenerului. Iar dacă te afli într-o situație în care nu știi care sunt pozițiile potrivite unei femei însărcinate, noi îți venim în ajutor cu câteva idei!

Pentru început, trebuie să știi că este necesar să discuți cu medicul care îți supraveghează sarcina, cu privire la acest aspect, pentru a nu exista probleme.

În cele mai multe dintre cazuri, femeile însărcinate pot practica orice poziție sexuală, mai puțin „lingura”, cea care presupune ca partenera să stea întinsă, cu picioarele pe gâtul bărbatului și „doggy-style”, poziția „pe la spate”, deoarece acestea implică un grad mare de penetrare și pot apărea sângerări sau chiar dureri în timpul actului sexual.

Prin urmare, te poți lăsa dusă de val în dormitor cu restul pozițiilor sexuale, bineînțeles, așa cum spuneam mai sus, după ce ai discutat cu medicul tău.

Tot ceea ce trebui să știi este faptul că ultimele trei luni sau ultimul trimestru de sarcină poate pune la încercare intimitatea sexuală a oricărui cuplu. Corpul dezvoltat al femeii însărcinate face ca multe poziţii sexuale să fie imposibile. Multe femei simt că la această etapă penetrarea produce o senzaţie de apăsare inconfortabilă în pelvisul ei. Penetrarea profundă poate determina o slabă sângerare vaginală, deoarece se irită multe vase de sânge de pe colul uterin maturizat, scris csid.ro.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro