Cele mai stranii lucruri aflate despre corpul nostru. "Dacă nu face sex mai mult de un an, moare!"

+3 click pentru
galerie

Reactii ciudate ale corpului © Hepta

Corpurile noastre ne pot surprinde de foarte multe ori şi, totuşi, uneori apar reacţii pe care nu le-am mai întâlnit până atunci. Iată o listă cu cele mai ciudate lucruri legate de corpul tău, pe care cu siguranţă nu le ştiai!

1. Femeile sunt mai predispuse să comită adulter în timpul ovulației decât în ​​orice alt moment de-a lungul ciclului lor, mai ales datorită dorinței organismului lor de a fertiliza ovulul ovulat.

2. Dacă un dihor de sex feminin nu face sex timp de un an, va muri. Din fericire, acest lucru nu este valabil pentru femei, ale căror dorințe sexuale pot rămâne puternice, dar nu suficient de puternice pentru ca anticiparea și așteptarea să le determine să moară.

3. Pentru cei care se întreabă dacă bunicii și străbunicii lor încă au relații sexuale, răspunsul copleșitor este da. Aproximativ o treime din femeile de 80 de ani continuă să facă sex cu soțul sau cu iubitul lor, atât timp cât ambii sunt în stare bună de sănătate fizică pentru a face acest lucru.

4. Masturbarea este cunoscută pentru a ajuta la vindecarea depresiei, la eliberarea emoțiilor și a hormonilor.

5. Orgasmele, le fel ca strănutul, nu pot fi oprite în mod voluntar odată ce au început, deoarece sunt răspunsuri fiziologice la un eveniment.

Ce se întâmplă dacă o femeie nu face sex o perioadă îndelungată

Sexul ajută la eliberarea endorfinelor, „hormonii fericirii”, şi a oxitocinei. În lipsa acestora pe o perioadă mai lungă de două săptămâni, corpul se resimte şi astfel apare sentimentul de anxietate, susţin cercetătorii scoţieni.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

T.V

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro