Cum făceau amor femeile din URSS. Practica este considerată și azi șocantă!

Cum făceau amor femeile din URSS. Practica este considerată și azi șocantă! © Pexels

Toată lumea știe că în URSS, viața era extrem de restrictivă. Chiar și în aceste condiții, studii recente au arătat faptul că rusoaicele sunt cele mai pasionale și fierbinți amante din lume. Totul are logică, dacă stăm să ne gândim la felul în care doamnele din perioada regimului comunist se satisfăceau din punct de vedere sexual.

Conform acelor studii, peste 50% dintre rusoaice își încep viața intimă înainte de a împlini 18 ani. Mai mult, doar 1 din 5 femei este de părere că ar trebui să se păstreze virgină până se căsătorește.

Cum făceau rusoaicele amor, în URSS

În anii 1980, atunci când comuniusmul și regulile erau cele mai stricte, principala problemă cu care se loveau rușii era aglomerația. Spațiul locativ era puțin, iar femeile și bărbații stăteau înghesuiți, claie peste grămadă. Locuințele erau mici și neîncăpătoare, iar viața la comun care domina acea perioadă i-a forțat pe oameni să își schimbe practicile și obiceiurile.

Și cum sexul era o practică foarte dificilă în astfel de condiții, rusoaicele s-au reorientat și și-au readaptat obiceiurile intime.

În 1984, sociologul Mark Popovsky a realizat un sondaj în urma căruia a descoperit ce soluții au găsit femeile din URSS. 87% dintre respondente s-au plâns de spațiul mic și de aglomerație ca fiind factorul principal al schimbărilor din viețile lor. Așadar, au găsit soluții: sex în aer liber, în băi, lifturi, anexe gospodărești sau chiar sex pe furiș, în timp ce toți ceilalți din apartament dormeau.

Chiar dacă lucrurile s-au schimbat, rusoaicele din mediile sărace încă respectă tradiția: viața intimă începe devreme, este trăită intens, apoi se „stinge” chiar și la 30 de ani.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro