Atenție!
Conținut pentru adulți!

De ce nu este bine să faci sex oral, după ce îți injectezi acid hialuronic în buze. Lista completă de restricții post-intervenție

De ce nu este bine să faci sex oral, după ce îți injectezi acid hialuronic în buze. Lista completă de restricții post-intervenție © arhivă

În ultima perioadă, tot mai multe femei aleg să-și volumizeze buzele cu acid hialuronic, o procedură ce durează între 15-20 minute, iar efectele pot să țină chiar și un an. Cu toate acestea, femeile care doresc să apeleze la această intervenție estetică trebuie să țină cont de anumite aspecte și să fie foarte atente la medicul la care apelează. 

Pentru volumizarea buzelor cu acid hialuronic, femeile scot din buzunar sume cuprinse între 200 și 350 de euro, în funcție de clinica pe care o aleg, de medic, dar și de fillerul pe care îl injectează acesta. Mărirea buzelor cu acid hialuronic a devenit una dintre cele mai practicate intervenții de ordin estetic, la care apelează foarte multe doamne, domnișoare, dar și bărbați. 

Injectarea durează între 15-20 de minute și se efectuează sub anestezie cu cremă sau injectabilă, în funcție de gradul de toleranță la durere pe care îl are pacientul. Cu toate acestea, după injectare, femeile trebuie să respecte o serie de lucruri stricte, de la care nu trebuie să se abată. Una dintre restricțiile legate de intervenția de augmentare a buzelor cu acid hialuronic este sexul oral.

Medicii trag un semnal de alarmă și le recomandă pacientelor ca, timp de 5 până la 7 zile, să nu practice acest lucru, deoarece s-ar putea alege cu buzele deformate, iar acidul hialuronic injectat s-ar putea deplasa. 

Iată lista completă de lucruri de care trebuie să ții cont, după ce apelezi la volumizarea buzelor cu acid hialuronic: 

Nu ai voie să consumi alimente picante, sosuri, în special cele picante sau pe bază de usturoi, condimente, alimente fierbinți sau foarte reci, oțet, lămâie și citrice, în general, alcool, droguri, nu ai voie să-ți administrezi antibiotice, antiinflamatoare.

De asemenea, nu ai voie să consumi băuturi acidulate, să faci masaj în zona injectată sau să aplici gheață pe zona injectată. Medicii recomandă ca pacientele să țină cont de aceste lucruri, dar și de restricția legată de sex oral, pentru o perioadă de aproximativ 14 zile, timp în care acidul hialuronic injectat își definitivează forma. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro