Fă asta şi e al tău pentru totdeauna! Poziţiile intime cu care o să îl înnebuneşti

Poziţii sexuale © Hepta

Când vine vorba despre sex, cu toţii avem fantezii şi ne dorim să experimentăm diferite poziţii. Dar, bărbaţii, în special, vor multă creativitate în dormitor şi îşi doresc să aibă parte de o gamă variată de lucruri. 

Conform specialiştilor în amor, acestea sun poziţiile sexuale cu care îţi poţi înnebuni partenerul.

Sandwichul fierbinte. Conform expertului în sex Lou Paget, aceasta este o poziţie super hot. Aşezaţi într-o parte, faţă în faţă cu trupurile lipite, ridică-ţi un picior şi sprijină-l pe coapsele partenerului tău. Iubitul tău îşi va rezema tălpile de tăblia patului pentru a va avea libertate de mişcare. 

Cățelușa obosită. Întinde-te, cu fața în jos. Sub bazin aşează două perne pentru a îţi ridica pelvisul, aşa încât posteriorul tău va arăta foarte apetisant. Iubitul te va penetra pe la spate, iar el va deţine complet controlul, în timp ce tu te vei putea relaxa. 

Podul intim. Întinde-te pe spate, la marginea patului. Picioarele tale vor fi în afara patului, îndoite şi cu tălpile pe sol. Iubitul tău, în genunchi, te va penetra, dar în acelaşi timp se va bucura de o imaginea extrem de excitantă.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro