Erau într-o relaţie de 4 ani când ea a dezvăluit ce fantezie sexuală are! Bărbatul a crezut că nu aude bine. Ce secret teribil ascunde

Erau într-o relaţie de 4 ani când ea a dezvăluit ce fantezie sexuală are! Bărbatul a crezut că nu aude bine. Ce secret teribil ascunde © fotografie simbol: pixabay.com

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a trăit şocul vieţii când, după aproximativ patru ani de relaţie cu iubita lui, ea i-a dezvăluit ce fantezie sexuală are. Bărbatul a crezut că nu aude bine.

Tânărul, care nu a vrut să îşi dezvăluie identitatea, a povestit potrivit thesun.co.uk, cum a primit o lovitură puternică din partea iubitei, cu care trăia de aproximativ patru ani. S-au mutat împreună, moment în care el a crezut că viaţa lor sexuală se va îmbunătăţi, dar surpriza a fost total invers.

Totul s-a aflat într-o seară, după ce au ieşit cu prietenii în oraş. Întorşi acasă, el a vrut să facă amor cu iubita lui, însă s-a lovit de un refuz, apoi de o prupunere incredibilă. 

"Ea mi-a zis nu, dar a adăugat că îşi doreşte să facă sex cu un alt bărbat în prezenţa mea. Am fost şocat, nu a mai avut niciodată astfel de fantezii. După o altă lună fără sex, am apelat la o prostituată. M-am simţit vinovat, dar în acelaşi timp eram conştient că principala vinovată era iubita mea", a povestit tânărul.

Ulterior a discutat din nou cu iubita lui, iar ea şi-a menţinut fantezia. "Nu ştiu ce să fac. Nu mi se pare corect că vrea să facă sex cu alt bărbat. Ştiu că şi eu am mers la prostituate, dar nu e acelaşi lucru. Ea nu trebuie să ştie asta", a mai povestit el.

Continuarea rămâne un mister. Tânărul a avut de ales între a fi de acord cu fantezia iubitei sau, cel mai probabil, despărţirea de aceasta. 


facebook whatsapp twitter pinterest