Atenție!
Conținut pentru adulți!

FOTO / Sfaturi sexuale neobişnuite. De ce este important ca bărbatul să se concentreze în timpul partidei de amor

+5 click pentru
galerie

relatii © hepta

Mediul online şi revistele de specialitate abundă în recomandări pentru cuplurile care doresc să îşi îmbunătăţescă viaţa sexuală
Tratatul de sexologie din secolul al IV-lea î. Hr., Kama Sutra, este dovada că sfaturile despre ce să faci şi ce să nu faci în pat cu partenerul au existat încă din cele mai vechi timpuri.

Numeroase persoane care au erijat în specialişti în materie de sex şi au venit cu recomandări bizare:

Poziţia misionarului este „naturală”- Albertus Magnus a întocmit un top 5 al poziţiilor sexuale în funcţie de gradul lor de "acceptabilitate". În opinia sa, poziţia misionarului este singura "naturală", iar celelalte, îndoielnice din punct de vedere moral.

Lipsa de concentrare şi efectele ei- Potrivit autorului James Ashton, pentru a te bucura de mai multă acţiune în dormitor trebuie să consumi roşii, ceapă ori sparanghel, dar şi scoici, peşte şi chiar carne de ţestoasă.

Masturbarea este un lucru rău- O multitudine de sfaturi dubioase sunt creaţii ale epocii victoriene. Unul dintre cele mai promovate era că masturbarea face rău bărbaţilor. Pentru a preveni acest act ruşinos, era recomandat consumul unor alimente sau băuturi, precum muştarul, vinul ori berea.

De ce să eviţi lubrifianţii- medicul american Harland William Long sublinia în "O viaţă sexuală sănătoasă" evitarea folosirii lubrifianţilor. Aplicarea acestor substanţe era văzută drept un lucru "murdar".

Sexul şi spălatul pardoselilor- În 1963, în cartea "Ann Landers vorbeşe cu adolescenţii despre sex", autoarea ţine să precizeze că "Activităţile gospodăreşti, în special spălatul pardoselilor, sunt indicate nu doar pentru trupul feminin, ci şi pentru suflet. Şi vă vor diminua apetitul sexual".

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro