ÎNTREBAREA ZILEI: Cum menţii cu brio o relaţie la distanţă?

Cum menţii cu brio o relaţie la distanţă? © pixabay

Când vine vorba despre relaţiile la distanţă, nimic nu e de glumă. Relaţiile la distanţă sunt un adevărat obstacol în susţinerea unei relaţii de iubire cu cineva. Dar pentru noi, generaţia tehnologiei, a devenit puţin mai uşor de manageriat situaţia. Nu se poate spune că relaţiile la distanţă sunt ceva imposibil. Ele sunt dificil de întreţinut, dar multe cupluri se descurcă cu brio. Specialiştii în domeniu au stabilit câteva sfaturi importante care te vor ajuta pe tine şi partenerul tău să aveţi o relaţie fericită cu toate că sunteţi departe unul de celălalt.

1. Mijloacele de comunicare moderne

Primul sfat este cel mai important şi cel mai uşor de pus în practică. tot ce trebuie să faci este să te foloseşti de toate mijloacele pe care tehnologia ţi le pune la dispoziţie. Apelurile video sunt salvarea uneir elaţii la distanţă, aşa că scuza kilometrilor care vă despart nu trebuie să existe.

2. Comunicarea despre voi

Este foarte important să comunicaţi deschis şi cât de mult puteţi. Trebuie să vă reamintiţi unul altuia mereu că această distanţă este doar temporară şi că această perioadă neplăcută va trece curând.

3. Anunţă-ţi din timp programul

Specialiştii recomandă să îţi anunţi partenerul despre planurile tale din cursul zilei, ca de exemplu dacă vei avea o zi foarte ocupată la muncă şi nu vei avea timp necesar să vorbiţi non-stop, potrivit relrules.com. Acest lucru va păstra o conexiune între voi şi va accentua încrederea dintre voi.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

M.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro