ÎNTREBAREA ZILEI: De ce unele femei nu au orgasm? Greşeala pe care o fac bărbaţii în pat

Fotografie simbol © Hepta

Un sondaj recent arată că doar 57% dintre femei ajung la orgasm în timpul unei partide de amor. Pe de altă parte, aproximaiv 95% dintre bărbaţi ajung în punctul culminant.

Potrivit unor studii, există o explicaţie pentru faptul că femeile nu ajung la orgasm. Este vorba espre o greşeală pe care o fac bărbaţii în timpul unei partide de amor. Faptul că bărbaţii nu le acordă prea multă atenţie şi nici nu oferă siguranţă 100% le face pe femei să nu ajungă în punctul culminant.

"O viaţă sexuală împlinită se fundamentează pe securitate emoţională, atât din partea femeii, cât şi a bărbatului. Sistemul nervos vegetativ parasimpatic, care intră în funcţiune atunci când ne relaxăm, face să crească sensibilitatea la atingere, precum şi excitarea organelor genitale şi apariţia orgasmului, ceea ce face ca experienţa sexuală să fie cu adevărat împlinitoare", explică psihologul Gabriela Marin, potrivit doctorulzilei.ro.

În cadrul sondajului mai mult de jumătate dintre femei au declarat că au fost situaţii în care a fost nevoie să simuleze orgasmul

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro