ÎNTREBAREA ZILEI: Tu știi care este cea mai dezgustătoare fantezie sexuală? Vei rămâne mut de uimire

Sex © hepta.ro

Dacă pentru unii sexul este ceva normal și este practicat în limitele bunului simț, pentru alții este o adevărată provocare. 

Dacă te-ai întrebat vreodată care este cea mai dezgustătoare fantezie sexuală și nu ai găsit un răspuns, ți-l oferim noi! Ei bine, dacă unii oameni adoră sexul cu jucării care mai de care mai amuzante, iar alții iubesc sexul mai dur și mai intens, există anumite persoane care au fantezii sexuale cu preparate culinare, legume, fructe și mâncăruri de tot felul. 

Presa internațională a vorbit, în repetate rânduri, despre oamenii care fac sex cu diverse feluri de mâncare. În urmă cu doar câțiva ani, un bărbat a fost prins de soția lui în timp ce penetra un curcan pe care aceasta dorea să-l pregătească, pentru cină, iar un alt bărbat s-a filmat în timp ce penetra o...plăcintă cu mere!

Dar ciudățeniile nu se opresc doar în rândul bărbaților, căci și femeile au avut, de-a lungul timpului, diverse fantezii. De exemplu, mai multe doamne și domnișoare și-au introdus în vagin banane, morcovi sau chiar castraveți. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro