ÎNTREBAREA ZILEI: Tu știi care este poziția sexuală care declanșează senzația de foame?

Cuplu © pixabay.ro

Sexul este una dintre cele mai mari plăceri din viață, dar la fel și apetitul culinar! Dacă nu știai încă, există o strânsă legătură între acestea, căci sexul poate influența foarte mult modul în care simți nevoia să mănânci. 

Specialiștii sunt de părere că există o anumită poziție sexuală ce influențează pofta de mâncare și ne face să ne dorim să devorăm cam tot ce avem prin frigider. Astfel, poziția sexuală care arde cele mai multe calorii și ne provoacă instant senzație de foame este poziția în picioare. 

Atunci când ambii parteneri își doresc să facă sex în picioare, trebuie să țină cont de faptul că această poziție sexuală provoacă imediat foame, așa că trebuie să aibă frigiderul plin sau să dea fuga imediat la cel mai apropiat supermarket. Poziția sexuală în picioare este extrem de solicitantă pentru ambii parteneri, pentru femeie pentru că depune o presiune extrem de mare pe mușchii picioarelor, iar pentru bărbat pentru că solicită aproape toți mușchii corpului, cel mai mult pe cei ai picioarelor, dar și ai bazinului. 

Așa că, data viitoare când te vei întreba de ce anume simți foamea atât de tare după o partidă de sex, trebuie să știi că această poziție inedită și solicitantă este „de vină”!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro