ÎNTREBAREA ZILEI: Tu știi care sunt cele mai penibile lucruri pe care le fac bărbații, în timpul sexului?

+3 click pentru
galerie

ÎNTREBAREA ZILEI: Tu știi care sunt cele mai penibile lucruri pe care le fac bărbații, în timpul sexului? © hepta.ro

Cu siguranță și tu te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai penibile lucruri pe care le fac bărbații, în timpul unui act sexual. Dacă unele dintre acestea sunt amuzante, altele pot deveni de-a dreptul enervante și chiar îți pot schimba părerea despre partenerul tău din așternuturi. 

Dacă nu ai aflat deja care sunt cele mai penibile lucruri pe care le fac bărbații, în timpul actului sexual, iată un top 3 al acestora. 

Privitul la televizor

Sunteți amândoi în pat, dorința este extrem de mare de ambele părți, așa că hainelw alunecă ușor. Din păcate, televizorul a rămas deschis, iar partenerul tău mai aruncă un ochi, din când în când, la meciul de fotbal. Acest lucru este unul dintre cele mai penibile pe care le fac bărbații, în timpul sexului!

Loviturile aplicate din greșeală

Sunteți în timpul actului sexual, iar partenerul tău te lovește din greșeală. Și acest lucru se numără printre lucrurile penbilie pe care le mai fac bărbații. Desigur, deși prima reacție a acestuia este să se amuze, pentru tine, lucrurile pot deveni puțin dramatice. 

Discuțiile inutile

Ultimul, dar nu cel din urmă lucru penibil pe care unii bărbați îl fac atunci când fac sex este, desigur, să deschidă discuții inutile. Fie că este vorba de mașina cea nouă, probleme cotidiene sau diverse lucruri, mulți bărbați fac asta, în timpul actului sexual. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro