O tânără și-a pierdut virginitatea cu un bărbat căsătorit, iar acum a părăsit-o. "Sunt disperată"

Și-a pierdut virginitatea cu un bărbat căsătorit, iar acum a părăsit-o © Hepta

Poveștile de dragoste nu se sfârșesc de cele mai multe ori așa cum vrem, iar acest lucru nu aduce decât suferință și lacrimi amare.

Aceasta este și povestea unei tinere în vârstă de doar 19 ani care credea că și-a găsit iubirea vieții, dar a ajuns să fie aruncată precum o măsea stricată.

"El are aproape 30, iar eu am 19 ani. Eram foarte apropiați, ne vedeam zilnic la un magazin din cartier. Așa am ajuns să îmi pierd virginitatea cu el, apoi am aflat că este căsătorit. Recent mi-a spus că vrea să încheiem aventura și să își continue relația cu soția. Sunt foarte dezamăgită, nu cred că mai pot avea încredere în cineva toată viața mea. Am întâlnit un alt bărbat, dar mi-e frică să-mi mai pun sufletul pe tavă.", a povestit tânăra.

"Cred că trebuie să apreciezi faptul că ți-a spus și că nu a continuat o relație în paralel. Într-adevăr poate a fost destul de șocant să îți pierzi virginitatea și apoi să fii părăsită, dar cred că ai fi suferit mai mult dacă el continua relația.", a fost sfatul psihologului, potrivit The Sun. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro