Atenție!
Conținut pentru adulți!

Pozițiile amoroase care te pot îmbolnăvi! Mare atenție la ele

Pozițiile amoroase care te pot îmbolnăvi! Mare atenție la ele © Foto simbol arhivă

Există poziții amoroase pentru... orice! Dorești să rămâi insărcinată? Câteva poziții favorizează acest lucru. Vrei să ascunzi celulita? De asemenea, este o soluție și pentru asta. Însă, nu multe femei știu că, pe lângă bolile cu transmitere sexuală, amorul poate aduce mari probleme, dacă practici anumite poziții.

Aplecată spre față - Fie că femeia se sprijină în mâini și genunchi sau fie că stă în picioare, această poziție este periculoasă deoarece penetrarea este adâncă și face să lovească colul uterin, spre posterior. Loviturile repetate pot duce la o rană pe colon sau chiar cancer de colon, în timp. 

Doggy style - este considerată de specialişti cea mai periculoasă poziţie sexuală a momentului. Bărbaţii care sunt mai tineri, respectiv cei cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, sunt cei mai predispuşi să se aleagă cu penisul rupt dacă practică poziţia "doggy style", iflscience.com.

Și sexul oral te poate îmbolnăvi! Candidoza vaginala și orală, dar și infecțiile bucale îți pot cauza mari probleme dacă igiena partenerului nu este așa cum ar trebui. 

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro