Poziții amoroase ideale pentru vacanță. Vei avea un sejur de neuitat!

Poziții amoroase ideale pentru vacanță. Vei avea un sejur de neuitat! © hepta.ro

Te pregăteşti de o vacanţă de neuitat, alături de persoană iubită și vrei să ai parte de plăceri intense? Ei bine, iată care sunt pozițiile sexuale care vor face ca vacanța voastră să fie una de neuitat și să vă bucurați de fiecare moment împreună! 

Dacă plănuiești deja o vacanță la mare alături de iubitul tău, află că este un moment ideal ca voi doi să experimentați poziții amoroase noi și să descoperiți lucruri inedite, unul la celălalt. 

Beach ball. Ei bine, ai nevoie de o minge gonflabilă. Tu te vei aşeza cu zonă pelviană pe minge, iar partenerul tău se aşază peste tine în aceeaşi poziţie. Tu îţi vei ţine echilbrul, sprijinându-te în mâni. Va fi o experienţă amuzantă, dar foarte incitantă.

Plută. Dacă mergi în vacanţă, trebuie să o faci să fie memorabilă. Mergi cu partenerul tău în largul mării, acolo unde nu puteţi fi văzuţi. Aşază-te pe saltea în apă când nu mai e nimeni în apropiere de voi. Aşează-te pe burtă cu bazinul în afară saltelei, iar partenerul tău se va poziţiona între picioarele tale. Va fi o experienţă excitantă, căci apa vă va oferi senzaţii de neuitat.

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro