Cele mai incitante poziții amoroase, bune de practicat dimineața. Îți începi ziua perfect cu ele

+3 click pentru
galerie

Cele mai incitante poziții amoroase, bune de practicat dimineața. Îți începi ziua perfect cu ele © hepta.ro

Cine nu își dorește să-și înceapă ziua într-un mod perfect, relaxant și extrem de incitant? Dacă nu ești adeptul sexului de dimineață, cu siguranță vei deveni după ce vei încerca pozițiile sexuale de care îți vom vorbi imediat. 

Pentru cine nu știa încă, sexul de dimineață este unul extrem de bun atât pentru minte, cât și pentru organism. Specialiștii au scos la lumină cele mai incitante poziții sexuale, ideale de practicat dimineața. 

Doggy style (pe la spate)

O poziţie extrem de potrivită pentru sexul de dimineaţa este doggy style. Te poţi ridica sprijinindu-te pe pat în genunchi şi antebraţe, în timp ce partenerul îngenunchează în spatele tău şi te penetrează.

Pe scaun

Dacă te-ai trezit excitată şi partenerul este la fel de entuziasmat ca tine să încerce o partidă de sex matinal, încearcă o poziţie care implică ridicarea din pat. Partenerul se poate aşeza pe un scaun sau un fotoliu solid, cu tălpile pe podea, în timp ce tu te aşezi în poala lui, cu spatele la el şi el te penetrează uşor. În această poziţie, tu depui mai mult efort, dar el are mâinile libere şi îţi poate stimula clitorisul manual.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro