De ce este bine să faci sex oral, dimineața! Trei beneficii pe care nimeni nu le știa

De ce este bine să faci sex oral, dimineața! Trei beneficii pe care nimeni nu le știa © arhivă

Ar putea suna ca afirmaţia unui bărbat care vrea să înceapă ziua satifăcut, dar nu e aşa. Specialiştii spun că sexul oral făcut dimineaţa e cea mai bună "armă" împotriva depresiei, greţurilor (cazul femeilor însărcinate) şi a altor probleme de sănătate. Iată ce beneficii are felaţia!

Deși sexul oral este considerat a fi un subiect tabu în zilele noastre, află că este extrem de bine să-l practici dimineața! Specialiștii sunt de părere că sexul oral are numeroase beneficii, așa că lasă inhibițiile și treci la treabă!

Un psiholog de la Universitatea din Albania suştine că dacă femeile însărcinate fac sex oral, nu mai au greţuri dimineaţa. De asemenea, psihologul crede că sperma are calităţi antidepresive.

În cazul în care nu ştiai, sexul oral te ajută să arzi calorii: 100 de calorii atunci când îl prestezi timp de 30 de minute, mai exact! Mai mult,  află că sperma conţine vitamina C şi proteine, care îţi scad pofta de mâncare. Arzi calorii şi când ţi se face sex oral: 35 de calorii. Iar dacă ai orgasm prin sex oral, mai arzi încă 48.

Sexul oral poate ajuta la consolidarea relaţiei, căci bărbaţii văd prin acest act o dovadă de iubire. Doctorul Paul Schienberg susține că sexul oral este crucial pentru armonia în cuplu şi contribuie enorm la satisfacţia sexuală a ambilor parteneri. 

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro