Te-ai săturat de singurătate? Fă asta şi îţi vei întâlni sufletul pereche!

Cuplu © pixabay

Multe femei cred că au ghinion în dragoste şi orice ar face nu îşi întâlnesc sufletul pereche. Dacă şi tu eşti printre ele, citeşte rândurile de mai jos.

Vrei să ştii ce faci sau ce nu faci de nu reuşeşti să atragi bărbatul potrivit în viaţa ta? Ei bine, conform specialiştilior, există un motiv pentru care femeile rămân singure mult timp. Ele au aşteptări exagerate.

Femeile aşteaptă ca un bărbat să vină să le salveze şi să le ofere totul pe tavă, dar aceasta reprezintă pur şi simplu un ideal. Un bărbat care să fie conform tuturor aşteptărilor tale cu siguranţă nu vei găsi, de aceea ar trebui să faci mici compromisuri. De exemplu, dacă bărbatul nu s-a îmbrăcat bine la prima întâlnire, nu-l desconsidera, gândeşte-te că e un lucru care poate fi remediat cu timpul.

Ar trebui să ai aşteptări realiste de la bărbaţi. În acest mod nu vei mai fi constant dezamăgită şi nu te vei mai simţi frustrată. Sufletul pereche poate fi după colţ, dar trebuie să fii dispusă să-l accepţi cu defecte şi calităţi.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro