Vibratoarele, tratament pentru o boală care afectează multe femei! Ce spune un medic ginecolog

Vibratoarele, tratament pentru o boală care afectează tot mai multe femei © pixabay.com

Folosirea virbatoarelor este încă un subiect tabu, însă, potrivit specilaiştilor, fiecare femeie ar trebui să deţină un vibrator. Acestea tratează, potrivit unor medici, o problemă care de cele mai multe ori pare greu de învins şi care afectează aproximativ 10% dintre femei.

Potrivit unui doctor ginecolog cunoscut, vibratoarele ar putea deveni soluţia pentru femeile care suferă de anorgasmie, adică imposibilitatea de a ajunge a orgasm. Jucăria sexuală îmbunătăţeşte fluxul de sânge de la nivelul clitorisului, femeia ajungând astfel mai repede la orgasm. 

Ginecologul spune că le-a recomandat unor femei acest tip de "tratament" şi a funcţionat, mai ales în cazul celor mai în vârstă. Bineînţeles, fiecare femeie trebuie să consulte mai întâi un specialist pentru a vedea dacă această metodă, a tratamentului cu vibrator, este potrivită pentru organismul ei. 

Potrivit doctorulzilei.ro, în Alabama, Mississippi şi Georgia vibratoarele sunt considerate ilegale, iar achiziţia lor se pedepseşte cu condamnare la închisoare.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro