Vibratoarele, tratament pentru o boală care afectează multe femei! Ce spune un medic ginecolog

Vibratoarele, tratament pentru o boală care afectează tot mai multe femei © pixabay.com

Folosirea virbatoarelor este încă un subiect tabu, însă, potrivit specilaiştilor, fiecare femeie ar trebui să deţină un vibrator. Acestea tratează, potrivit unor medici, o problemă care de cele mai multe ori pare greu de învins şi care afectează aproximativ 10% dintre femei.

Potrivit unui doctor ginecolog cunoscut, vibratoarele ar putea deveni soluţia pentru femeile care suferă de anorgasmie, adică imposibilitatea de a ajunge a orgasm. Jucăria sexuală îmbunătăţeşte fluxul de sânge de la nivelul clitorisului, femeia ajungând astfel mai repede la orgasm. 

Ginecologul spune că le-a recomandat unor femei acest tip de "tratament" şi a funcţionat, mai ales în cazul celor mai în vârstă. Bineînţeles, fiecare femeie trebuie să consulte mai întâi un specialist pentru a vedea dacă această metodă, a tratamentului cu vibrator, este potrivită pentru organismul ei. 

Potrivit doctorulzilei.ro, în Alabama, Mississippi şi Georgia vibratoarele sunt considerate ilegale, iar achiziţia lor se pedepseşte cu condamnare la închisoare.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro