Vrei să afli dacă un bărbat nu a mai făcut sex de mult? Aceste semne îl vor da de gol

Cum îţi dai seama că un bărbat nu a mai făcut sex de mult timp © pixabay.com

A venit momentul în care trebuie să îi oferi plăcere, dar nu eşti încă sigură pe tine? Te tot gândeşti când a întreţinut ultima oară relaţii intime? Nu îţi mai bate capul, pentru că există metode mult mai simple prin care poţi afla asta.

Iată semnele prin care îţi poţi da seama că nu a mai făcut sex de mult:

1) Este agitat

Cei mai mulţi dintre bărbaţii care nu au făcut sex de mult timp se simt extrem de inhibaţi atunci când cunosc o femeie. Mulţi dintre ei recurg la masturbare înainte de întâlnire, pentru a putea reduce stresul şi presiunea pe care o simt.

Vezi şi: ÎNTREBAREA ZILEI: Poţi face infarct în timpul unei partide de amor?

2) Propune întâlniri seara târziu

Un bărbat sigur pe el care vrea să te cunoască şi să aibă ceva serios cu tine, se va gândi la multe aspecte. Dacă va plănui întâlniri pe timp de zi, înseamnă că nu se grăbeşte şi nu este disperat să ajungă în pat cu tine. Astfel, veţi putea servi o cafea şi ţine o conversaţie spumoasă. Dar dacă te scoate în oraş doar seara, apoi propune să rămâi la el, ar trebui să îţi dai seama că duce lipsă de contacte intime.

Vezi şi: Un tânăr și-a trădat fratele și s-a cuplat cu iubita lui: "Era incredibil de sexy"

3) Tresare când îl atingi

Chiar şi cel mai timid bărbat se poate controla! Dacă nu a mai făcut sex de prea mult timp, va fi extrem de sensibil la fiecare atingere. Acesta îşi va imagina cum fiecare mângâiere se petrece în pat, cu tine goală lângă el, potrivit a1.ro.

4) Toate conversaţiile duc la sex

Dacă face ce face şi ajunge la subiecte despre sex, ar trebui să ştii cu cine ai de-a face. Nu înseamnă că este obsedat, ci doar că nu a mai avut parte de mult de acţiune, iar din acest motiv mintea îi fuge la acest moment.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

M.G.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro