5 trucuri pentru prepararea celor mai buni mici, la tine în bucătărie! Te vei linge pe degete

5 trucuri pentru prepararea celor mai buni mici, la tine în bucătărie! Te vei linge pe degete © Libertatea

Gătitul micilor este o adevărată artă de 1 Mai. Prepararea lor poate fi însă o bătaie de cap, pentru că dacă nu cunoașteți anumite detalii, gustul lor nu va fi cel pe care l-ați dorit. Iată 5 trucuri esențiale de care trebuie să țineți cont!

Măsurile speciale cer condiții speciale! Așa că, dacă anul acesta nu veți putea sărbători 1 Mai la fel cum ați făcut-o până acum, la grătare cu prietenii, nu este nicio problemă! Puteți să vă distrați și să consumați micii dumneavoastră preferați chiar în propria bucătărie.

1. Un prim lucru de care trebuie să țineți cont atunci când intenționați să preparați celebrii mititei este faptul că trebuie să folosiți întotdeauna carne specială, provenită dintr-o sursă verificată.

2. Gustul micilor va fi mult mai savuros atunci când folosiți carne ce nu a fost congelată înainte. Din cauza faptului că i-ați ținut la congelator, aceștia nu se vor pătrunde la fel de bine pe interior.

3. Înainte de a-i găti, este bine să stabiliți un foc moderat. Astfel, nu veți risca să se ardă la exterior și să nu se facă bine la interior.

4. Un alt truc pe care trebuie să-l aveți în vedere e faptul că micii trebuie întorși cu atenție pe toate părțile, până ajung la o culoare uniformă. 

5. Ultimul pas este și el foarte important. După ce observați că au devenit rumeni, este bine să verificați unul pentru a testa dacă este pătruns suficient.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro