Ceapă umplută cu carne de pui. Rețeta pe care trebuie să o încerci
Publicat pe 26.06.2022 la 16:47 Actualizat pe 26.06.2022 la 16:47
Această rețetă este nemaiîntâlnite, însă foarte delicioasă. Cu siguranță nu multă lumea a auzit despre ea, motiv pentru care trebuie să o încerci. Are un gust intens și aromat, care te cuceri din prima. Se prepară foarte rapid, iar ingredientele sunt la îndemâna oricui. Este foarte posibil să ai deja toate ingredientele prin casă, deci te poți apuca liniștit de gătit.
- Ceapă umplută cu carne
- Ingrediente și mod de preparare
Ceapa umplută cu carne de pui este un preparat foarte aromat. Ceapa prinde un gust dulceag, iar aroma este foarte intensă și gustoasă. Este o rețetă perfectă pentru atunci când vrei să impresionezi pe cineva. Iată cum se prepară această rețetă.
Ingrediente
8 cepe mici
0.5 kg carne tocată
2 linguri de orez
1 linguriță oregano
200 g pastă de roșii
1 pătrunjel
Sare
Piper
2 linguri de ulei
Mod de preparare
Cureți cepele, apoi le tai câte un căpăcel și le îndepărtezi miezul, păstrând 2-3 foi întregi, la exterior. Opărești coșulețele obținute. Toci mărunt miezul cepelor. Speli orezul și îl fierbi în 100 ml apă. Îl scurgi și îl lași să se răcească. Amesteci carnea cu orezul, ceapa, oregano, pătrunjelul fin tocat, un praf de piper și sare. Umpli cepele cu amestecul omogen, le pui într-un vas termorezistent, le stropești cu ulei și pastă de roșii diluată și le introduci în cuptorul preîncălzit, la foc mediu, pentru 40 de minute. Când sunt gata, sunt numai bune de savurat. Poftă bună!