Fasole verde cu ouă cremoase. Rețeta este genială pentru dietă
Publicat pe 17.04.2022 la 20:05 Actualizat pe 17.04.2022 la 20:06
Fasolea verde cu ouă cremoase este perfectă pentru mic dejun sau cină. Această rețetă este săracă în calorii, ceea ce o face genială pentru persoanele care doresc să dea câteva kilograme jos. Se prepară simplu și rapid și este extrem de sănătoasă.
- Fasolea verde cu ouă cremoase este extrem de delicioasă și potrivită în diete
- Iată cum se prepară această rețetă
Rețeta de fasole verde cu ouă cremoase este extrem de sănătoasă și gustoasă. Se poate servi la orice oră a zile, mai ales pentru că se prepară foarte rapid și ușor. Ingredientele sunt la îndemâna oricui și o să îți placă la nebunie acest preparat.
Ingrediente
500 g fasole verde proaspătă
1 ceapă medie
2 ouă mari
30 g parmezan ras
sare
piper
2 linguri de ulei
Mod de preparare
Fasolea se curăță și se fierbe circa 10 minute. Trebuie să fie crocantă după fierbere. Tăiem fasolea verde în bucățele de circa 3-4 cm. Punem uleiul într-o tigaie și adăugăm ceapa tocată mărunt. O sotam 1 minut, sau până când devine translucidă, apoi adăugăm fasolea verde și amestecăm. Punem ouăle într-un vas, adăugam parmezanul, puțină sare și piper proaspăt râșnit. Batem ouăle cu o furculiță până la omogenizare. Adăugăm ouăle în tigaia cu fasole verde și amestecăm repede. După 1 minut, pe foc moderat, stingem focul. În acest fel ouăle vor fi cremoase, nu uscate. Servim fasolea cu ouă imediat, cu felii de pâine prăjită sau cu piept de pui la grătar. Poftă bună!