FOTO / REȚETA ZILEI: Burger savuros din carne de curcan și legume. Bun de te lingi pe degete
Publicat pe 17.05.2018 la 17:24 Actualizat pe 17.05.2018 la 17:28
Când auzi cuvântul "burger" nu știi cum să eviți acest preparat pentru că îngrașă? Nimic mai greșit! Burgerul poate reprezenta o masă sănătoasă, atât timp cât acesta este preparat chiar în bucătăria ta, din ingrediente proaspete.
Când auzi cuvântul "burger" nu știi cum să eviți acest preparat pentru că îngrașă? Nimic mai greșit! Burgerul poate reprezenta o masă sănătoasă, atât timp cât acesta este preparat chiar în bucătăria ta, din ingrediente proaspete.
De ce ai nevoie:
- carne tocată de curcan
- iaurt grecesc
- ceapă roșie
- roșie
- salată verde
- chifle
- sos Worcestershire
- doi căței de usturoi
- pătrunjel
- sare
- piper
- paprika
Mod de preparare: Carnea tocată de curcan se amesteacă cu paprika, sarea și piperul, apoi se adaugă pătrunjelul tocat. Se modelează în formă rotundă și se pune la rumenit în tigaie, cu puțin ulei de măsline. Chiflele pentru burger pot fi luate din supermarket, în funcție de preferințe, pâine albă sau neagră. După ce carnea s-a rumenit, se adaugă pe o jumătate de chiflă. Apoi se pune o felie de salată, o roșie tocată, ceapă roșie, o linguriță de iaurt grecesc și un strop de sos Worcesteshire. Poftă bună!