Înghețată de casă. Cea mai simplă și ușoară rețetă
Publicat pe 11.05.2019 la 11:24 Actualizat pe 11.05.2019 la 11:33
Se apropie vara, momentul ideal de a savura puțină înghețată. Pentru că toată lumea merită să se bucure de ceva dulce, rece și delicios, vă învățăm cum să preparați o înghețată de casă, în cel mai simplu mod.
Se apropie vara, momentul ideal de a savura puțină înghețată. Pentru că toată lumea merită să se bucure de ceva dulce, rece și delicios, vă învățăm cum să preparați o înghețată de casă, în cel mai simplu mod.
Având la bază iaurt și fructe, această rețetă de înghețată de casă este recomandată tuturor, de la mic la mare. Cremoasă și savuroasă, va deveni rapid vedeta verilor toride.
Ingrediente înghețată de casă:
500 g iaurt – ideal este să fie cât mai cremos, să fie natural și să fie fără fructe, pentru a fi cât mai sănătos
250 g fructe de pădure
Mod de preparare înghețată de casă:
Începe prin a spăla foarte bine fructele, un pas crucial în prepararea oricărui fel de mâncare. După câteva minute în care le lăsați la scurs, puneți fructele în blender și mărunțiți-le bine. Pe urmă, amestecați iaurtul și pasta de fructe. Folosind cupe de înghețată, mutați amestecul în forme pentru înghețată de casă și dați la congelator. Ar trebui să fie gata de servire după câteva ore. Testați să vedeți dacă sunteți mulțumiți de textură.
A.P.