Omul de afaceri rus Dmitry Bosov a fost găsit mort în propria casă! Anchetatorii cred că milonarul s-a sinucis

Omul de afaceri rus Dmitry Bosov a fost găsit mort în propria casă! Anchetatorii cred că milonarul s-a sinucis © agora.md

Miliardarul rus Dmitry Bosov a fost găsit decedat în propria sa locuință, din Moscova. Din primele informații, investigatorii sunt de părere că a fost vorba de o sinucidere, fiind găsit un pistol în apropierea corpului neînsuflețit.

Comitetul rus de investigație a anunțat astăzi că omul de afaceri Dmitry Bosov, în vârstă de 52 de ani, a murit seara trecută, din cauza unei răni împușcate. Pistolul cu care rana a fost produsă a fost găsită în apropierea cadavrului.

Bosov era un acționar important în consiliului de administrație, dar și președinte al grupului Alltek. Acesta controlează producția de cărbune Siberian Anthracite, VorstokUgol, dar și alte firme.

Unul dintre cei mai bogați ruși, găsit mort în casă

Potrivit revistei Forbes, Dmitry Bosov era al 86-lea cel mai bogat cetățean rus, cu o avere estimată la 1,1 miliarde de dolari.

Afacerile sale începuseră să nu mai fie atât de prospere, acestea intrând în criză, încă de la începutul anului, una dintre consecințe fiind concedierea agajaților, după cum relatează agenția de știri RBK.

De asemenea, tot potrivit presei naționale, Bosov ar fi fost acționat în instanță de către fostul său partener din compania VostokUgol, pe care l-a demis din cauza unor suspiciuni de abuz și delapidare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro