Cum prepari paste carbonara. Cea mai delicioasă rețetă a italienilor
Publicat pe 16.06.2019 la 12:14 Actualizat pe 16.06.2019 la 12:17
Ai chef să îi surprinzi pe cei dragi cu o rețetă, însă nu vrei să pierzi prea mult timp în bucătărie? Pastele sunt ideale pentru că sunt versatile și se pot prepara cam cu orice ai prin frigider.
Ai chef să îi surprinzi pe cei dragi cu o rețetă, însă nu vrei să pierzi prea mult timp în bucătărie? Pastele sunt ideale pentru că sunt versatile și se pot prepara cam cu orice ai prin frigider.
Dacă nu mergi în Italia, poate veni Italia la tine! Pastele carbonara se gătesc foarte ușor și ai nevoie de doar câteva ingrediente, pentru rețeta originală.
Ingrediente paste carbonara rețeta originală
- spaghete
- bacon
- 4 ouă (doar gălbenușuri)
- parmezan
- sare
- piper
Mod de preparare paste carbonara rețeta originală
Pune pastele la fiert și lasă-le aproximativ opt minute. Între timp, bate gălbenușurile cu parmezan într-un bol și pune baconul la rumenit într-o tigaie. După ce s-au fiert, pune pastele direct peste baconul din tigaie, apoi adaugă amestecul din ouă cu parmezan. La final, presară sare și piper după gust. Poftă bună!
A.C.