Rețeta de conopidă-crispy a Esterei Buble! Care este secretul concurentei de la Asia Express / FOTO
Publicat pe 01.02.2022 la 22:17 Actualizat pe 01.02.2022 la 22:17
Nu mai este un secret că Estera Buble este una dintre cele mai bune gospodine din mediul online. Fosta concurentă de la Asia Express gătește zilnic, iar totodată nu ezită și împărtășește fiecare preparat cu cei care o urmăresc și o îndrăgesc. Iată noua rețetă de conopidă-crispy, dar și care este secretul ei pentru un preparat culinar ca la carte!
- Rețeta de conopidă-crispy a Esterei Buble!
- Cum se preparaă pas cu pas!
Recent, fanii Esterei Buble au salivat în momentul în care au văzut postarea fostei concurente de la Asia Express. Iată cum poți prepara și tu, la tine acasă, cele mai bune bucăți de conopidă-crispy!
Rețeta de conopidă-crispy a Esterei Buble!
A primit numeroase mesaje în legătură cu postarea ei, care, ce-i drept, arăta divin, astfel că nu a avut de ales și a postat rețeta pentru marea ei comunitate de care se bucură pe rețelele de socializare.
Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru a transforma o simplă conopidă în niște bucăți de crispy foarte bune și gustoase.
Ingrediente:
- conopidă
- sos de roșii
- sare
- piper
- boia
- usturoi praf
- pesmet
Mod de preparare:
Dacă credeați că se prepară greu, ei bine, nu trebuie să stați decât câteva minute în bucătărie, iar apoi să programți cuptorul, căci se gătesc singure.
Se spală o căpățână de conopidă, în funcție de cât doriți să mâncați,iar apoi se rupe în bucățele micuțe. Se șterge apoi de apă cu un prosop de bucătărie, iar în acest timp, într-un bol se pune sosul de roșii și condiementele în funcție de gust.
Se scufundă buchețelele de conopidă până când se îmbibă de sos, iar apoi într-o tavă cu hârtie de copt, se bagă la cuptor timp de 15-20 de minute la 180-190 de grade.
Care este secretul concurentei de la Asia Express
Ei bine, frumoasa soră a Lidie Buble nu are un secret anume pentru acest preparat culinar, astfel că totul constă în ingredientele folosite. Estera Buble se bazează foarte mult pe amestecul de usturoi granulat, boia și piper, fiind una dintre cele mai bune combinații, pe care nu ezită să o folosească la fiecare mâncare.