Rețeta de creveți saganaki a Andreei Ibacka! Actrița a stârnit un val de reacții în mediul online cu preparatul ei culinar / FOTO
Publicat pe 19.01.2022 la 18:31 Actualizat pe 19.01.2022 la 18:31
Andreea Ibacka a stârnit curiozitatea tuturor cu preparatul culinar pe care l-a postat recent pe rețelele de socializare. Ce-i drept, arăta foarte bine, astfel că fanii au vrut să afle rețeta cât mai repede. Asalatată de numeroase mesaje, actrița a postat pe pagia ei de Instagram rețeta de creveți saganaki! Iată cum se prepară!
- Andreea Ibacka, rețetă de creveți saganaki
- Cum se prepară pas cu pas
Andreea Ibacka a trecut de la rolul de actriță la cea de femeie casnică, mai ales de când a devenit mamă pentru a doua oară, astfel că de atunci se împarte cu brio între creșterea copiilor și a treburilor casnice.
Rețeta de creveți saganaki a Andreei Ibacka! Actrița a stârnit un val de reacții în mediul online cu preparatul ei culinar
Recent, actrița a intrat în bucătărie, unde a fost gata să își surprindă marea comunitate de care se bucură pe rețelele de socializare cu preparatul ei culinar. Ei bine, nu este o mâncare oarecare, ci destinată în special celor cărora le plac mâncărurile pe bază de pește.
O bună parte dintre fani au fost în extaz când au văzut cât de bine arată rezultatul final, astfel că Andreea Ibacka a fost asaltată de mesaj pentru a dezvălui rețeta de creveți saganaki. Iată de ce ingrediente ai nevoie!
Ingrediente pentru rețeta de creveți saganaki a Andreei Ibacka:
- 500 grame de creveți decorticați
- roșii cherry
- ceapă
- usturoi
- ulei de măsline
- brânză Feta
- sare
- piper
- vin alb (după preferință)
Cum se prepară creveții saganaki:
Într-o tigaie se pun creveții în ulei de măsline, apoi vinul și se lasă la foc preț de câteva minute. Se adaugă roșiile cherry și se ține la foc mediu până când s-au călit. Între timp, se taie ceapa și usturoiul mărunt, iar apoi se adaugă peste compziția din tigaie, lăsându-se la foc mic.
Când mâncarea este aproape gata, iar ingredientele sunt făcute, se condimentează cu sare și piper după gust, iar apoi se pune deasupra brânză feta răzuită. Alături de un pahar de vin alb, puteți să vă delectați papilele gustative cu acest preparat de nerefuzate. Poftă bună!
CITEȘTE ȘI: Chec cu banane. Rețetă simplă și delicioasă