Rețeta de înghețată cu fructe de pădure și banane a Cristinei Șișcanu. Secretul vedetei pentru un desert delicios
Publicat pe 03.07.2022 la 17:59 Actualizat pe 03.07.2022 la 18:04
Dacă îți dorești un desert delicios pentru zilele călduroase de vară, rețeta de înghețată cu fructe de pădure și banane este preparatul perfect pentru tine, dar și cei dragi. Cristina Șișcanu își ține fanii la curent cu toate momentele din viața ei, iar frumoasa vedetă împărtășește fiecare detaliu din bucătărie. Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a pregăti înghețata!
- Rețeta de înghețată cu fructe de pădure și banane a Cristinei Șișcanu
- Iată secretul vedetei pentru un desert delicios!
Dacă vrei să prepari ceva delicios, dar în același timp și răcoros, noi îți prezentăm rețeta de înghețată cu fructe de pădure și banane a Cristinei Șișcanu. Vedeta a împărtășit cu urmăritorii ei din mediul online ingredientele de care ai nevoie pentru a pregăti un desert gustos.
Rețeta de înghețată cu fructe de pădure și banane a Cristinei Șișcanu
Ingrediente:
- banane congelate
- fructe de padure congelate
- iaurt din lapte de cocos fără zahăr
- câteva linguri de lapte de cocos
- green sugar
Mod de preparare:
Toate ingredientele trebuie adăugate într-un blender și se lasă până când acestea sunt zdrobite și sunt bune de savurat. Poftă bună!
Ce rețete a mai dezvăluit Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu este adeptă unui stil de viață destul de sănătos, iar frumoasa șatenă împărtășește de fiecare dată cu fanii ei detalii din bucătărie, dar și rețete delicioase.
Rețeta de paste cu creveți și dovlecel a Cristinei Șișcanu
- 200 g de creveți
- 1 dovlecel
- ceapă
- roșii
- ulei din semințe de dovleac
- paste
Mod de preparare:
Cristina Șișcanu a tăiat dovlecelul în două jumătăți, iar mai apoi l-a trecut printr-o răzătoare, făcându-l fâșii. Vedeta a tăiat roșiile în bucățele mici și a tocat ceapa, pe care le-a adăugat într-o tigaie unsă cu ulei de semințe de dovleac.
După ce au fost călite în tigaie, au fost adăugate fâșiile de dovlecel, ca mai apoi a adăugat sare și piper după gust. Cristina Șișcanu a pregătit creveții în tigaie și i-a pus în farfurie alături de pastele cu roșii și dovlecel.