Rețeta de negresă de post cu merișoare. Cea mai gustoasă rețetă
Publicat pe 15.03.2022 la 15:57 Actualizat pe 15.03.2022 la 16:00
Negresa de post cu merișoare este una dintre cele mai aromate și delicioase din toate timpurile. Dacă țineți post și sunteți adepții deserturilor, vă prezint o rețetă pe care o să o faceți de fiecare dată când aveți ocazia.
- Cea mai simplă rețetă de post.
- Negresa de post, rapidă și gustoasă.
Ingredientele necesare sunt următoarele:
2 căni făină
1 cană zahăr
1 cană merișoare
3 linguri cacao
1 linguriță praf copt
1 cană apă
1/2 cană ulei
400 gr gem caise
Modul de preparare este unul simplu și foarte rapid. Într-un vas adăugăm ingredientele uscate (faina, cacao, zaharul si praful de copt). Le amestecăm bine, iar apoi punem gemul, apa și uleiul. Compoziția se mixează, apoi adăugăm merișoarele. Compoziția obținută se toarnă în tava tapetată cu hârtie de copt. Se coace la foc mediu până când se desprinde de marginile tăvii. Poftă bună să aveți!