Rețeta de paste cu legume și cârnați chorizo a Andreei Marin. Vedeta a dezvăluit secretul preparatului: „O bunătate!”
Publicat pe 09.06.2023 la 11:23 Actualizat pe 09.06.2023 la 11:23
Printre alte preparate pe care le gătește, Andreea Marin a dezvăluit, de curând, rețeta de paste cu legume și cârnați chorizo pe care o prepară de fiecare dată când simte nevoia de o masă sățioasă. Vedeta nu este doar o persoană publică apreciată pentru cariera sa, ci și o gospodină desăvârșită. Mai mult decât atât, aceasta este foarte activă și pe rețelele sociale, acolo unde își dorește să-și inspire și fanii, cu trucuri și rețete ușoare din bucătărie.
- Rețeta de paste cu legume și cârnați chorizo a Andreei Marin
- Vedeta a dezvăluit secretul preparatului
Cu siguranță Andreea Marin este una dintre cele mai iubite și apreciate vedete de la noi. Aceasta are mare grijă de felul în care arată și duce un stil de viață extrem de sănătos, în alimentația sa regăsindu-se doar alimente bogate în fibre și vitamine.
Rețeta de paste cu legume și cârnați chorizo a Andreei Marin
Rețeta de paste cu legume și cârnați chorizo, dezvăluită de Andreea Marin, este o bunătate. Vedeta a postat, nu cu foarte mult timp în urmă, un clip video pe internet, unde le-a arătat fanilor cum pregătește, rapid, un preparat extrem de delicios fără a depune prea mult efort în bucătarie.
Ingrediente
- 350- 500 g paste penne;
- o lingură jumătate de ulei de măsline extravirgin;
- o ceapa roșie feliată;
- un ardei gras roșu;
- 2 căței de usturoi;
- 2 dovlecei medii, tăiați felii;
- 2 cârnați chorizo tăiați felii;
- 2 cutii de 400 g de roșii cherry;
- o linguriță și jumătate de zahăr;
- 1/2 linguriță de fulgi sau semințe de ardei iute;
- două lingurițe de frunze proaspete de rozmarin tocat;
- 1/4 cană pătrunjel tăiat.
Mod de preparare
Pentru a prepara această rețetă de paste, Andreea Marin a dezvăluit metoda sa de lucru. Primul lucru pe care trebuie să îl facem este să adăugăm pastele într-o oală plină cu apă, la fiert, pentru un timp de 11 minute.
În același timp, însă în recipient diferit, se încinge uleiul într-o tigaie, unde se adaugă ceapa și ardeiul gras, amestecând încontinuu până ce legumele se înmoaie.
După acest pas, tot în aceeași tigaie, adăugăm usturoiul, dovleceii și chorizo, pe care le amestecăm timp de 2 minute.
Apoi, peste aceeași compoziție se adaugă roșiile cherry, zahărul, fulgii de ardei iute și rozmarinul. Totul se fierbe la foc mic timp de 8 minute. Apoi, se scurg pastele și se adaugă peste compoziția lichidă.
„Fierbem pastele timp de 11 minute, scurgem apa, în paralel încălzim uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Adăugăm ceapă și ardei gras, amestecând din când in când până se înmoaie. Adăugăm usturoiul, dovleceii și chorizo și amestecam încă 2 minute.
Adăugăm roșiile cherry nescurse, zahărul, fulgii de ardei iute și rozmarin. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, timp de 8 minute sau până se îngroașă. Scurgem pastele și revenim la tigaie. Se amestecă sosul de chorizo și pătrunjelul cu pastele. Asta e tot! O bunătate!”, a scris Andreea Marin, pe rețelele sociale.
CITEȘTE ȘI: Rețeta de pâine a Andreei Marin! Se face în doar cinci minute și nu îngrașă